Steeloptim_logo

Az Ön kompetens partnere

magyar_nyelvennémet_nyelvenangol_nyelvenTanácsadás, hegesztési felügyelet


Fémszerkezetgyártó, hegesztő, lemezmegmunkáló üzemek felkészítése új (pld. audit, üzemalkalmassági) követelmények teljesítésére

A kiválasztott követelményszintnek megfelelő elvárások teljesítése érdekében (legyen ez szabvány, piaci elvárás, vagy beszállító minősítési rendszer követelmény) olyan átfogó, rendszerszemléletű szolgáltatást nyújtunk, amely Önöknek is versenyelőnyt jelent!
tanacsadasi_folyamat_magyar
Hegesztőüzemek esetében általános pld. az EN 3834-2 szerinti, illetve termék specifikus pld. az EN 15085 vagy akár az EN 1090 szabványsorozat szerinti követelményrendszert kell teljesíteni. Tegyen róla, hogy ez gördülékenyen, és elfogadható költségszint mellett valósuljon meg, és fenntartható maradjon! Kérje ajánlatunkat!

Költséghatékonysági és változásmenedzsment projektek

Egyedi, és kis szériás gyártást, valamint nagy szériás gyártást felölelő gyártásszervezési és irányítási gyakorlattal, a bevált módszerek és kerülendő buktatók ismerőjeként átvilágítjuk a gyártási, és az ahhoz szorosan kapcsolódó logisztikai folyamatokat, és javaslatokat teszünk  a mérési módszerekre, és a konkrét változásokra.
Igény szerint koordináljuk ezeket, illetve közreműködünk azok megvalósításásban. Aki nem halad, az lemarad!

Egyéb ipari projektek

Új termék gyártását, ellenőrzését kell megoldania?
Segítünk a termékspecifikus folyamat kialakításában, koordináljuk a szükséges tevékenységeket, szükség esetén javaslatokat teszünk gyártóeszközeinek átalakítására -és közreműködünk a Vevői jóváhagyás megszerzésében.
Németül, angolul, műszaki kompetenciával és projektvezetési gyakorlattal segítünk!


Specifikus műszaki és rendszerszervezési, valamint minőségirányítási gyakorlattal rendelkező csapatunk szívesen áll az Önök rendelkezésére!

szoros együttműködésbenegymással együttműködveműszaki témákban, kérdésekben